SDL by Sofia

Szeretem a tegnap határidős dolgokat, a rohangáló gyerekeket, a pörgést, a projekteket.

Talán még varázspálcám is van.
Vagy ha éppen az nincs is nálam, remek eszköztár van a zsákomban. Sorolom is, hogy pontosan micsoda:

Négy évig vezettem a blogomat (3 évig Portugáliából), melyet később könyv formátumban is kiadott a szervezet, amivel EVS-eztem. (Vamos, 2009). Szeretem az írást, talán családi vonás nálunk, testvérem és apukám is újságírók.

Sokat fotózom. Díjnyertes képem a női érdekképviseleti szervezetek brüsszeli kiállításán a falon lógott. Saját magamról készítettem, pedig akkor még nem is volt “selfie”. Fotóztam hasonló témában itthon és Portugáliában is, mostanában pedig a magam örömére, kislányomat és brácsaművész férjemet kapom lencsevégre.

Multitól mentem el szülni, számítógéppel dolgoztam éjjel-nappal, szervezettséget és “multitaskingot” is tanultam, három nyelven egyszerre. Szülés után váltottam és kezdtem el webdesignnal foglalkozni. Megtanultam kiadványokat, névjegykártyát, szórólapot, posztert készíteni Adobe termékekkel. Nyáron már esküvői kártyát, tanfolyammeghívót terveztem, jelenleg már több otthonról dolgozó édesanya munkáját is segítem munkáimmal (MOMents365, Hungarian Fairy, Anyacsavar, TükörKépek stb).

Lili és Iza baba mellettem van, de hatékony és energikus vagyok így is (vagy talán pont ettől).

Szeretettel: Pilhál Zsófia

Vélemény, hozzászólás?

egy × 3 =