Májusi cyberdetox – szemmel fényképezni, fejben jegyzetelni

view from my window #cloudporn #storm #rain #clouds #window #livetobeinside

Sofia Pilhal (@sofia_design_lab_by_sofia) által megosztott bejegyzés,


Színeket, szagokat, inspirációkat szerettem volna májusban megosztani veletek, most mégis itt ülök, május utolsó napján fényképek, frappáns sorok nélkül. Úgy gondoltam, könnyű lesz a körülöttem lévő mesevilágot végigkattintgatni, szép csokorba gyűjteni, pipettával megtalálni a színeket és ízléses montázsba rendezni Photoshopban.

Nem egy fotózgatós május volt. Egy nappal a szülinapom után már a hegyen voltunk, bódultan a magunk mögött hagyott városi zajtól, mámorosan a víz és az erdő új, friss, ismeretlen illatától.

Huszonöt szépséges napja csak szemmel fényképezem a tájat, az agyamba jegyzetelem az insirációt, félredobtam telefont, laptopot, BuJot, és a fizikai teljesítőképességem határát súrolom. Jó ez. Kellett. Töltekezni, kiszakadni, újragondolni, megfogalmazni százszor. Százegyedszer.

Pár nagyon kedves ügyféllel váltottam csak emailt, kértem őket türelemre, ígértem nekik hosszabb határidővel munkát. Kikapcsolás, spontán cyberdetox, ha van ilyen, erről szólt ez a hónap.

Júniusban viszont feltöltekezve, energikusan vetem magam az új design kihívásokba, cikkekbe, rajzokba. Rengeteg tervem van.

És nem felejtem el majd valamilyen formában megosztani Veletek a Balaton kékjét (zöldjét-szürkéjét), a pünkösdi rózsa bordóját, a cseresznyém pirosát, a tunéziai kendőm türkizét, az erdő harsogó zöldjét.

(Pár képet ide kattintva azért láthattok, látogassátok meg a Sofia Design Lab Instagram oldalát)