Ismét akasztják a hóhért.

Abban semmi hókuszpókusz nincsen, hogy valaki sok irányban érdeklődik, kíváncsi mindenre, tanul, fejleszti magát, nem egyfelé halad az élete.

Tudjátok, én már tanultam permakultúrát, ajurvédikus masszázst, természetgyógyászatot, webdesignt, és persze portugál tudományokból diplomáztam Lisszaboban. A mozaikot csak az tudja összerakni, aki ismer.

Az tudja csak, hogy én látom a balatoni ház kék ajtajában a portugál alentejoi tanyák türkizét, hogy azért nem nyírom a füvet a kert egy részén, mert fontos a permakultúrás sokszínűség.

Aki ennyire ismer, talán azt is tudja, hogy tíz éves koromtól fuvolázom a saját örömömre, és hogy apám Beatles gitározásán nőttem föl.

Utána szembejött az elkerülhetetlen, és belecsöppentem egy sziszifuszi világba, ahol a tiszta A hang mindennél többet ér, ahol a napi 6 óra gyakorlás a minimum, éjjel-nappal. Utána, ahogy olvastam Szentesi Évát, említette a WERK-et, és a sors hozta Meczner Vera kurzusát – művészmenedzser lettem napi 8 óra munka, 2 gyerek és egy zenész férj mellett. Ez egy nehéz tél volt, keveset láttam a friss havat, a Balaton illata és a cserépkályhánk füstje is csak emlék volt – daráltam, küzdöttem.

Úgyhogy jött a tavasz, jött Laci, tudtam, hogy a határozottsága és elhivatottsága nekem a jövő, és ott volt Orsi, akinek ugyanolyan vörös haja van, mint nekem. És isteni teázóba vitt Szentendre tetején. Úgyhogy megalakultunk, mi vagyunk a Solaor Art Management, vagyis művészmenedzsment ügynökség. Arculat, design az én munkám, de hármunk ízlését tükrözi.

A fotót az utánozhatatlan Szabó Ági készítette, akivel a továbbiakban is együttműködünk majd művészeink portfóliójának elkészítésénél. Technikai és egyéb segítségnyújtásban Takács Kata volt a webes mesterem, aki egyedi csomaggal kedveskedik majd az ügyfeleinknek, ha varázslatos weboldalra vágynak!