A művész ereje

Van egy művész, az a fajta, aki belép a térbe, és elkezd izzani a levegő. Aki kezébe veszi a hangszert, és helyrebillen az egyensúly. Aki elkezd játszani, és lángba borul a világ: dallama elringat, elsodor, örvénybe ránt, megtisztít, újjáteremt. Ma úgy mondanák, flowba kerülsz tőle, más dimenzióba. Ő a nyers alapanyagom, ő az, akit szeretnék megmutatni Neked is.

Van egy fotós, akinek olyan szeme van, hogy a lelkedbe lát, és azt megmutatja a képein. Ő az, akire heteket vártam, mert más nem volt elég jó, elég sejtelmes, elég érdes, elég őszinte. Neki kevés szó kellett, neki elég volt annyi, hogy legyen a képen pokol és menny, elég volt meghallania a dallamokat. Ahogy bejárták a műterem falait a nyers hangok, úgy születtek meg a fotók. Ő az a fotós, aki fogta ezeket a nagyszerű munkákat, és azt mondta: tiéd, ajándék. Te vagy a legjobb! Szabó Ági, fotográfus.

Van egy elképzelés a fejemben, hogy legyen ez a honlap klasszikus, nyugodt, letisztult, időtálló. Ne rohanjon, ne pörögjön, ne vibráljon. Olyan legyen, mint a zenész, aki rendíthetetlen és erős.

Jött a programozó, aki mindezt összerakta úgy, ahogy gondoltuk, gördülékenyen, gyorsan, hiszen már sokadik munka együtt. Aki nem fáradt el a tizedik ötletemre sem, aki nem kritizált, csak támogatott, kedvesen javasolt, professzionálisan formálta az oldalt. Te vagy ez a tündér, Takács Kata!

És volt az én drága gépem, a 10 éves portugál csoda, aki a mai napig döcögve bár, de gyűrte a programokat – itt volt az idő, így elvittem Dávidhoz, aki egészen biztos vagyok benne, hogy varázsló: végtelen türelemmel foglalkozott velünk, és 24 óra után egy rendbetett masinát adott át, a nevemen szólított, egészen úgy éreztem magam, mint egy elegáns szalonban, ahol az ember végtelenül el van kényeztetve. Dávidéknál jó kezekben voltam.

Számtalan gyönyörű ember segített abban, hogy megszülessen ez az oldal, ez a “brand”, köszönöm Nektek a hozzáértést, figyelmet, baráti árakat, törődést.