2 0 1 9

Idén több nyársat tartottam a tűzben. Többet? Túl sokat.

A webdesign, grafika még így sem maradt el az életemből, sőt, inkább azt mondom, ez hozott igazi felüdülést, felfrissülést számomra a mindennapok hajszájában.

Idén csak szerelemprojekteket vállaltam, nem hirdettem, nem jelentkeztem kiírásokra, ahol arculattervezőt kerestek. Nem fért bele. Akik valamilyen úton -módon megtaláltak, és azonosulni tudtam az ötletükkel, nagyszerű munka kerekedett belőle. Mutatom is az idei mérföldköveket!

1.

Lukács Péter brácsaművész honlapjawebdesign

Takács Kata – PixMeUp készítette el, amit megálmodtam. Szerelemmunka volt a szerelmemnek, az ő színeivel, egyedien, rá szabva. A fotókat Szabó Ági –AgiSzabo Photography készítette.

2.

Póló szöveg design Tenk Dórának, a ZimmeZoom fotóstúdió szuper megálmodójának, aki a mai napig fantasztikus jótékony kezdeményezések motorja – öröm volt ebben a projektben segíteni neki! (nem mellesleg, Dorka veszprémi, ami külön megmelengette a szívemet)

3.

5Hal-projekt Évával, a Csimotaságok megálmodójával. Igazi örömmünka, teljesen belemerülem a halacskák forma-, és színvilágába!

4.

Tücsök Műhely – hamarosan nyílik egy csodálatos, gyermekeknek és szülőknek is paradicsomi hely Veresegyházon. Voltam ott, Melinda és a párja igazi varázslatot hoznak létre!

5.

Solaor – logó, arculat és weboldal a művészmenedzsment ügynökségünknek. Hú de nagyon szeretem!